Wednesday, October 24, 2012

Chipsmoreeeee!

Salam. Holla :)
Lama sungguh Lily hilangkan diri kan. Sorry la busy sangat sampai malas dah nak tulis blog.ehhe.. Lebih-lebih lagi sekarang ni tengah buat practical training di audit firm. Bakal auditor. InsyaAllah :)

Tapi takpa sebab sekarang Lily dah aktif berblog semula. 
Lily rasa nak buat business online la pulak. Teringin nak jual tudung bawal. Agak-agak ada orang nak beli tak?? ^_^

Sekarang kan dah macam-macam fesyen tudung dan shawl tapi rasanya ramai yang prefer tudung bawal. Senang cakap tudung bawal ni sentiasa la jadi trend ye dak?hehe
Harap-harap adalah sambutan nanti. Walaupun kecil-kecilan tapi semangat kita tu.hehe. Doakan Lily ye ;)


p/s: Suka design tudung bawal aidijuma ;)

No comments:

Post a Comment