Thursday, January 26, 2012

Blogshop Cupcakes yang ohsem!

Selamat petang kawan-kawan. Ni still blog LSK tapi ada lain sikit la kan. Lily dah bertutup ye untuk pengetahuan semua. Alhamdulillah terbuka juga hati ni nak berhijab. OK tak?? hehe. Lily pakai hijab sejak 1 August tahun lepas. Beberapa minggu sebelum Ramadhan & sebelum umur 22. So tiada lagi gambar Lily yang free hair ye :)

Ni entry Lily yang first untuk sem break kali ni. Korang faham-faham la ye time study Lily memang takda masa nak tulis blog. Ok2 Lily punya entry kali ni nak share sikit blogspot yang jual cupcakes. Sangat cantik sebab Lily pernah order untuk bf Lily.



Cantik tak? Sepatutpnya Lily nak yang founded tu tapi tak sempat sebab order 3 days before. Tapi yang ni pun ok la kan. Harganya dalam RM45 kalau tak silap Lily. Owner blogshop ni tinggal kat Pasir Gudang, JB so orang yang berdekatan je la senang order. Bawah ni details dan beberapa keping gambar kek blogshop tu.






"Selamat menjamu mata :D "

1 comment:

  1. hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda...

    ReplyDelete