Wednesday, March 9, 2011

FIMOS

Hola-hola! Mak aih lama betul Lily tak update blog ni. Bukan setakat bersawang, anai-anai pun dah penuh ni.haish. Banyak betul dugaan sejak sambung bachelor ni, tiap-tiap minggu presentation & test. Langsung takda masa nak relax-relax macam diploma dulu. Petang tadi Lily baru habis present paper OB Stress Management & presentation BEL tentang "Women's Self Defense Skills". Alhamdulillah dapat buat dengan jayanya.

Kan Lily cakap Lily busy kan, tapi semalam sempat lagi pergi Seremban sebab ada launching company abang punya product. Nak taw apa product tu???? Namanya adalah FIMOS bermaksud "The 1st Malaysia Operating System" atau dalam bahasa Melayu Sistem Operasi Pertama Malaysia. Ingat tak entry yang sebelum-sebelum ni Lily ada cerita pasal MY1OS?? Yang ni la sebenarnya. Abang dah tukar nama product tu.

FIMOS ni sebenarnya macam Windows yang kita tengah guna sekarangtapi yang ni buatan anak Malaysia. Harganya sangat murah hanya RM111 & yang paling penting, anda tak perlu install anti virus. Ini serius!!! Laptop anda akan selamat dan boleh digunakan tanpa was-was. Lily tak dibayar oleh abang pun tapi saja nak promote product abang kan. Tak salah kita support abang sendiri.

..Ni la abang Lily, Kahar Kamarudin..



..Proud of him!..

..Yang paling tinggi tu adik Lily, Tawfiq Kamarudin..

..Dato' Ahmad Maslan rasmikan..

..Potong kek Ulangtahun INSTRAK yang ke-10..



..Interframe si kecik Lily ni jap.hehe..





Untuk info lanjut pasal FIMOS ni korang boleh ke FIMOS atau ke facebook FIMOS.

p/s: Dah lama tak dating ngan bf.hehe ^_^

4 comments:

  1. http://juicyjunkieswardrobe.blogspot.com/

    check out this blogshop and follow us, happy shopping! :D

    ReplyDelete
  2. PERG GLER r..ade os bru malaysia

    ReplyDelete
  3. kat mana saya boleh mencari encik kahar sekarang ini?

    ReplyDelete
  4. kat mana saya boleh mencari encik kahar sekarang ini?

    ReplyDelete