Saturday, February 5, 2011

Segamat banjir.. UiTM bagi extend cuti!


Semalam dapat mesej dari housemate dia cakap UiTM bagi extend cuti lagi 1 minggu. Yeayy!! Seronok sangat!! Terus lega kepala ni tak payah fikir pasal balik.

Then terasa macam nak announce kat facebook tapi rasa macam was-was pulak. So saja la bagitahu sorang kawan je dulu. Jap lagi dia tanye confirm ke, saya pun jawab la confirm kot sebab housemate dapat tahu dari lecturer.huhu

Kawan tu macam tak puas hati dia tanya la orang lain. Dia siap tanya anak pengarah kot. Lepas tu anak pengarah cakap mana ada UiTM bagi cuti. Semua tu rumors je. What?!

Yes, UiTM bagi extend cuti tu semua rumors je. Pengarah cakap pandai-pandai je student spread rumors. Kenapa student?? Padahal lecturer yang buat rumors tapi kami yang kena.

Hancur harapan baru nak happy tambah cuti.arrghh! Dah la tiket bus & tren dah habis. Esok pulak class full 10 pagi- 6 petang, terpaksa skip class costing untuk kali ke-2. Oh tidak! Takut Mr. Thaher marah la. =.=

So semalam abang cakap esok dia nak hantar balik Segamat. Dah tak payah fikir pasal tiket nak balik tapi risau pasal class pulak.huhu (harap-harap lecturer tak marah)

Oh ye, saya dah dapat follower yang ke-100. Yeay!! Thanks & tahniah kepada yang istimewa itu! Gadis yang bertuah itu bernama Nadzirah Afiqah. Saya akan buatkan banner award untuk awak tapi awak takda tinggalkan link, so susah nak cari awak punye blog.

Saya bukan mengejar follower. Tapi dalam masa 1 minggu dapat dalam 90 follower kira ok la untuk beginner macam saya ni. ^_^

3 comments:

  1. haha...
    x aci la segamat aje cuti kn..
    hahaha

    ReplyDelete
  2. lily. ni blog saya. nadproperties.blogspot.com :). thanks dear!

    ReplyDelete