Wednesday, July 20, 2011

Apabila Facebook diserang Virus. Ouch!


Salam 1 Malaysia semua :) Lily harap semuanya sihat-sihat & bahagia ye. Facebook korang macam mana pulak?? Sihat ke tak sihat?? Sekarang kan heboh facebook kena virus.haish

Ada sesiapa dah jadi mangsa ke??huhu. Kesian awok-awok yang kena virus. Diharapkan bawak bersabar ye. Jangan tension-tension. InsyaAllah boleh dibaiki.

Lily sempat jugak la baca kat wall kawan-kawan pasal virus HIV yang melanda facebook. Masa baru online tiba-tiba kawan yang tak pernah chat kat fb IM Lily.

"How are you?" Lily dengan terpinga-pinga jawab la "sihat je". Then dia tanya "wanna laugh?" Hah yang ni dah pelik bin ajaib. Bila fikir-fikir balik oh yang ni virus kawan-kawan bagitahu tu! Lily dengan gelojohnya terus close IM tu.huhu

Pagi tadi pun kena lagi. Cepat-cepat Lily close IM. Harap-harap owner facebook update la ye. Kesian kat users kau ramai yang jadi mangsa. Nanti tak pasal-pasal diorang pergi kat social web lain.( Dia paham ke bahasa melayu???) haha ;D

3 comments:

  1. kesian owner fb..x besalah pun huhu..
    btw kat blog ade tips :)

    ReplyDelete
  2. huhu.tu la psl.
    i check it out later k :)

    ReplyDelete
  3. tu la. fb ni da mcm tempat mnternak virus plak

    ReplyDelete