Saturday, June 25, 2011

Review Samsung Galaxy Super LCD i9003



Selamat tengah hari semua! Wah lama sungguh Lily tak update blog Lily ni. Bukan bersawang tapi berkulat dah.huhu. Ok2. Pagi ni Lily nak share sikit tentang smartphone Samsung Galaxy SL i9003 atau dikenali sebagai Samsung Galaxy SL.

Dah hampir 3 minggu Lily guna Galaxy SL ni. Not bad la! Harga?? Not not bad jugak la.haha. Ada la dalam RM12++. Not bad or very bad??hehe. Takpe sekali sekala keluar duit kan. Lagi pun memang berbaloi kalau ada sesiapa yang teringin nak guna smartphone dengan harga yang berpatutan dan ada banyak application yang menarik.

Jom usha sikit tentang smartphone ni:

1. Screen sebesar 4 inci dan menggunakan teknologi Super LCD.
2. Os Android 2.2 (Froyo)- Boleh upgrade ke 2.3
3. Ada camera di depan dan belakang. Depan (VGA) dan belakang (5 MP).
4. Sangat besar dan nipis.
5. Nak tahu lebih banyak baca sini.hehe




Maaf la Lily bagi review sikit je tapi korang boleh usha kat website yang Lily bagi ataupun pakcik google untuk tahu lebih lanjut sebab Lily baru je tahu guna sikit-sikit. Teruk kan??huhu. Tapi bagi Lily memang berbaloi kalau ada sesiapa teringin nak guna. Sekarang pun dah ada macam-macam smartphone kan. Cuma tinggal duit je kena ada.hehe.


| Gambar menggunakan camera depan |

p/s: Abaikan orang dalam gambar tu.hehe ^_*




2 comments:

  1. rm12xx?OMG...OMG...OMG
    haha...
    xpa2..beli je selagi mampu.
    bila la aku boleh pakai yekk~

    ReplyDelete